Skab bedre arbejdsforhold ved at servere sund frokost i virksomheden

Sund frokost

Virksomheder kan se meget forskellige ud, men i sagens natur har de alle det samme formål: At tjene penge. Uanset om man som virksomhed lever af at sælge et lille produkt eller levere en flerårig service, vil man som virksomhed altid forsøge at maksimere sin omsætning. Derfor er det i de fleste virksomheder et faktum, at man optimerer processer og gør alt for at kunne lave mere på mindre tid. Og noget så simpelt som den frokost, man serverer for medarbejderne, kan have en afgørende effekt. Hvis man serverer lækker og sund frokost for de ansatte hver dag, er man nemlig med til at skabe et godt kontormiljø og derved bedre arbejdsforhold. Og med bedre arbejdsforhold kommer mere produktivitet, hvilket ultimativt vil betyde en større omsætning og mere profit.

Kroppen er en maskine

Vi kender vist alle de dage, hvor vi ikke spiser andet end hvidt brød, fedt og sukker. Det kan godt være, det er lækkert – men man har det som regel ikke særlig godt bagefter. Kroppen fungerer lidt som en kompliceret maskine, og får den ikke det rette brændstof, kører den ikke optimalt. Hvis man får en tung og usund frokost på arbejdet giver det derfor sig selv, at man ikke yder maksimalt, når man vender tilbage til opgaverne. Får man derimod en let, lækker og sund frokost, vil man kunne mærke stor forskel. Man vil have det bedre, føle sig mere frisk og have mere mentalt overskud. Det er alt sammen ting, som gør det nemmere at arbejde hårdt og tage imod nye udfordringer, efterhånden som de dukker op.

En sund medarbejder er en god medarbejder

Sundhed påvirker både kroppen og sindet. Hvis man har det godt og spiser en sund frokost hver dag, vil det have både kortvarige og langsigtede effekter. Har man det godt og føler man sig frisk, vil det kunne mærkes på humøret. Man vil være gladere og have færre humørsvingninger, hvilket er med til at skabe et gunstigt kontormiljø. En sund krop påvirker også hjernen og gør, at man bedre kan koncentrere sig og forholde sig til nye ting. Og sidst men ikke mindst giver sundhed også færre sygedage, hvilket virkelig er noget, der kan ses på virksomhedens bundlinje. At en virksomhed serverer sund frokost for medarbejderne kan derfor ses som en investering i bedre arbejdsforhold og i sidste ende en øget profit.

Sund frokost med frokost.dk

Frokost.dk er en frokostordning, der har gjort det nemt for virksomheder at vælge den frokost, der passer til dem. De har også en mulighed for, at man som virksomhed kan vælge en ordning med sund frokost. Det kan i disse tider være svært at definere helt, hvad der er sund frokost, og hvad der ikke er. Men når man får sund frokost fra frokost.dk, er der fokus på at følge Fødevarestyrelsens kostråd. Efterfølgende er menuen godkendt af en klinisk diætist. Derfor kan man være sikker på, at kroppen får, hvad den skal bruge, når man spiser denne sunde frokost. Og når man vælger en frokost, hvor der er fokus på sundheden, er man helt sikker på at kunne høste de mange fordele, som netop er blevet beskrevet. Hvis man er en af de virksomheder, der gerne vil maksimere sin omsætning og profit, er tilbuddet om sund frokost derfor noget, der er værd at se nærmere på.

Sund mad behøver ikke være kedeligt

Der er mange, der rynker på næsen, når man fortæller dem om sund mad. Men det er simpelthen fordi, de ikke ved, hvordan man laver en både lækker og sund frokost. Blot fordi der er fokus på sundheden, behøver man ikke skulle stille sig tilfreds med et par kålblade og en halv grapefrugt. Der er rigeligt mulighed for at lave en sund frokost, der samtidig falder i manges smag. Faktisk kan man ved hjælp af de rigtige råvarer og teknikker lave en frokost, der smager helt som normalt – men som bare er lidt sundere. Det kræver nemlig blot, at man skruer lidt ned for det tilsatte fedt og sukker, før man kan nyde sin frokost med lidt bedre samvittighed. Når man vælger at bestille en sund frokost udefra, er man sikker på, at det er professionelle kokke, der har fremstillet maden. Derfor er en sund frokost den lækre vej til et bedre arbejdsmiljø.