At sælge guld er en god forretning

Guldprisen har siden 2014 været støt stigende. At sælge guld kan derfor være en god forretning, hvis man har problemer med at betale regningerne eller bare har lyst til at forkæle sig selv. Men for mange kan det være svært at sælge sine dyrebare guldsmykker, hvis der ikke er udsigt til, at man får dem tilbage. Derfor tilbyder en dansk virksomhed et alternativ til salg.

Historisk set er guld et betalingsmiddel, der kan spores helt tilbage til 3000 år f. v. t. At sælge guld er derfor en gammel disciplin men det betyder ikke, at den er gået af mode – langt fra. Den danske virksomhed Pant I Alt tilbyder at købe dit guld ligegyldigt mængde eller form. Og da køberen har mulighed for købe sit guld tilbage, er der egentlig ikke tale om at sælge guld men derimod salg med aftale om tilbagekøb. Derfor kan det være et attraktivt alternativ for mange personer, hvis guldsmykket har stor affektionsværdi, og man gerne vil sørge for, at det forbliver i familien.

Det er god økonomi at sælge guld

De fleste vil gerne have størst muligt udbytte af deres guld. Derfor kan det betale sig for mange netop at sælge guld på nuværende tidspunkt, da guldets værdi, set over en 40-årig periode, ligger på et meget højt niveau. Pant I Alt er en af de virksomheder, der har gjort det nemt og hurtigt at få en udbetaling for sit guld, og de interesserer sig ikke for, om man er registreret i RKI, da der netop ikke er tale om et lån men et salg med mulighed for tilbagekøb.

Hvordan virker det?

Hos Pant I Alt er det let af få vurderet sit guld, og man er garanteret en hurtig proces, så man med det samme kan få sin kontante udbetaling. Helt præcis fungerer det sådan, at man først ansøger, så bliver guldet vurderet og derefter, får man sin kontakte udbetaling. Herefter kan man inden for en aftalt tidsramme returnere sin udbetaling og få sit guld tilbage – helt uden at sælge guldet.