Sådan får du din bolig til at stige i værdi

nyt tag

Der kan være ganske gode grunde til at få din bolig til at stige i værdi. En af disse grunde er selvfølgelig, hvis du påtænker at sælge din bolig inden for nærmeste fremtid. Det er aldrig helt skidt at tjene lidt ekstra på boligsalget, når muligheden er der.

Herunder kan du læse om, hvordan du med en række tiltag kan få boligen til at stige yderligere i værdi – det handler i høj grad om at energieffektivisere sit hjem.

Få lagt et nyt tag
Noget af det bedste du kan gøre for at få din bolig til at stige i værdi er at få lagt et nyt tag. Et nyt tag har en yderst positiv effekt på din boligpris. Og det skyldes især, at det nye tag er med til at gøre varmeregningerne mindre, da taget bliver bedre til at holde på varmen.

Derudover er risikoen for tagskader også mindsket ganske markant med et nyt tag. Og det er noget som kommende købere af din bolig er meget glade for. Selvom et nyt tag kan synes som en forholdsvis dyr investering, så skal du huske på, at den i langt de fleste tilfælde er tjent hjem igen. Det kan altså godt betale sig at bruge lidt penge på et nyt tag.

Få efterisoleret din bolig
Hvis du ikke ønsker at investere så mange penge i din bolig, så kan du med fordel vælge at få efterisoleret loftet, hulmuren eller kælderen. Efterisoleringer er typisk ikke særlig dyre at få udført, men det får alligevel boligen til at stige betydeligt meget i værdi.

Hvis du bor i et lidt ældre hus, så har du især god grund til at bruge penge på at få efterisoleret din bolig. Ældre huse er typisk ikke bygget med en særlig god isolering, hvorfor der er mange penge at spare på varmeregningen ved at få isoleret lidt ekstra i for eksempel hulmuren.

Overvej at installere en varmepumpe/et jordvarmeanlæg
Hvis du virkelig gerne vil gøre dit  hus energivenligt og ekstra attraktivt at bo i, så bør du i den grad overveje at få installeret en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg. Varmepumper og jordvarmeanlæg er for alvor nogle, der kan begrænse dit varmeforbrug.

Jo billigere din bolig er at leve i, jo mere attraktiv bliver den for kommende købere at købe. Det vil altså sige, at du sagtens kan tillade dig at hæve prisen, så du rent faktisk tjener på dine energivenlige investeringer.