Nygart Privathospital – specialister inden for botox og brystforstørrelser

Plastikkirurgi og andre skønhedsbehandlinger bliver mere og mere udbredt i Danmark i jagten på skønhed og evig ungdom. Men inden man lægger sig under kniven så at sige, er det vigtigt at vide, hvad operationerne går ud på, og hvordan behandlingerne udføres, og det er vigtigt at have tillid til det hospital og den læge, der skal udføre operationen eller behandlingen.botox

Privathospital med fokus på patienten

Nygart Privathospital har afdelinger i både København, Århus og Lyngby. De har specialiseret sig i plastikkirurgi og andre kosmetiske behandlinger, og benytter sig af sikker teknologi og de nyeste behandlingsmetoder. Hos Nygart er det kundernes ønsker, der er i højsædet, og de gør alt for, at man som kunde føler sig tryg, når man behandles hos dem.

Nygart privatklinik og privathospital tilbyder forskellige behandlinger inden for plastikkirurgi samt kosmetiske behandlinger. De er specialister inden for deres felt og tilbyder blandt andet permanent hårfjerning, rynkebehandlinger og plastikkirurgi af både ansigt og krop. Her kan du således få en ansigtsløftning, næsekorrektion, fedtsugning, bodylift og meget andet.

To af de mest udførte skønhedsbehandlinger i Danmark er botox og brystforstørrelse. Begge behandlinger som Nygart Privathospital også udfører. Det er to meget populære indgreb og behandlinger, og de vil her kort blive beskrevet i forhold til selve behandlingsforløbet.

brystforstørrelse

Botox

Nygart Privathospital er førende inden for lægelige kosmetiske behandlinger, heriblandt botox.

Ved en forundersøgelse inden en eventuel behandling med botox, vil du sammen med speciallægen se på dit ansigts linjer, proportioner, mimik og struktur for at kunne lægge en plan, der vil føre til den bedste og mest effektfulde behandling.

En fordel ved at benytte botox ved rynker er, at det afslapper musklerne, og rynkerne hermed mindskes eller helt udglattes. Botox er mest anvendeligt ved rynker, der skyldes muskelsammentrækninger det vil sige rynker i panden, mellem øjenbrynene, ved næsefløjene eller smilerynker ved øjnene. Ved meget dybe rynker vil et bedre resultat kunne opnås ved at benytte botox sammen med en filler.

Selve behandlingen med botox vil kun tage et par minutter, og resultaterne vil kunne ses efter ca. 14 dage. Effekten af botox vil typisk varer omkring 4 måneder, og vil herefter kunne gentages.

Brystforstørrelse

Der kan være forskellige grunde til, hvorfor man ønsker at få en brystforstørrelse. Men når du først har besluttet dig, er første skridt at komme til en forundersøgelse hos en plastikkirurg. Hos Nygart tilbyder de en gratis forundersøgelse, hvor du kommer ind og snakker med kirurgen. Her vil du få de nødvendige praktiske oplysninger omkring indgrebet, og I vil snakke om, hvilke ønsker du har til henholdsvis størrelse og form.

I vil under forundersøgelsen sammen komme frem til hvilken størrelse, der bedst passer til din krop og dine ønsker, samt hvilken form implantatet skal have. Her kan der vælges mellem det runde og det anatomiske – også kaldet det dråbeformede. Du kan her også i samråd med kirurgen beslutte hvor implantatet skal indsættes fra. Det mest ukomplicerede og mest anvendte indgang er i brystfolden lige under brystet. De andre indgangsvinkler er henholdsvis via et snit i brystvorten eller via armhulen.

Som det sidste kan du med det samme aftale en dato for selve brystforstørrelsen.

På selve operationsdagen vil kirurgen gennemgå operationsforløbet med dig igen, og du vil få optegnet dine bryster. Selve operationen vil tage ca. en time, og når du vågner efterfølgende, vil du typisk kunne tage hjem igen efter et par timer. Du vil efter din brystforstørrelse føle nogle smerter, og disse kan godt være lettere stærke de første dage. Du vil få udleveret noget smertestillende medicin på privathospitalet til den første uge.

7-11 dage efter operationen kommer du til et rutinemæssigt kontrol af blandt andet stingene, og efter 3 måneder skal du til afsluttende kontrol. Her vil der desuden blive taget før- og efter-billeder, som du kan få tilsendt, såfremt du ønsker det.

Det er vigtigt efter en brystforstørrelse at holde sig i ro de første uger, hvor tunge løft og motion først må genoptages efter ca. 3-4 uger, mens du skal sove på ryggen de første 2-3 uger efter operationen og også gerne længere.

Tilfredse kunder

Nygart Privathospital har stor erfaring inden for både botox behandlinger og brystforstørrelser, foruden de andre behandlinger, de tilbyder. De oplever desuden en meget høj patienttilfredshed, og en øget selvtillid hos deres patienter efter en operation foretaget af en af deres kyndige og erfarne læger og sygeplejersker.