Information om laserbehandling og operation af åreknuder

Der er i dag flere muligheder for at få behandling for åreknuder. På specialklinikken Kirurgen.dk udføres flere forskellige former for behandling af åreknuder såsom laserbehandling af åreknuder og operation af åreknuder.

Den primære behandling af åreknuder hos Kirurgen.dk foretages termisk som laserbehandling. Hertil er klinikken opdaterede på de nyeste tiltag inden for teknikker og udstyr, og Dansk karkirurgisk Selskabs anbefalinger følges nøje.

Grunden til at laserbehandling af åreknuder er foretrukket frem for operation af åreknuder skyldes bl.a. at laserbehandling sjældent medfører komplikationer efterfølgende samt ardannelser.

Om behandlingen skal udføres som en operation, eller om valget falder på termisk laserbehandling kommer an på resultatet af forundersøgelsen på klinikken. Her vil det blandt andet fastlægges, hvorledes den videre færd skal foregå. Behandlingsmetoden fastlægges således blandt andet af ud fra åreknudernes størrelse.

Når man benytter laserbehandling af åreknuder, opløses åreknuderne og de syge vener lukkes. Indgrebet er foretrukket, da det kun er et mindre, og kan udføres under lokalbedøvelse. Der vil dog som beskrevet være tilfælde, hvor operation af åreknuder er nødvendigt.

Ønsker man mere information omkring behandling af åreknuder såsom laserbehandling og operation af åreknuder, kan man læse meget mere på Kirurgen.dk, hvor der er også er flere guides til, hvorledes man skal forholde sig forundersøgelser mm.