Hvorfor er Brother blækpatroner så dyre?

kompatible brother blækpatroner

Hvis man er indehaver af en Brother printer, har man måske stillet sig selv det åbne spørgsmål: ”Hvorfor er Brother blækpatroner så dyre?”. Dette kan der være mange årsager til, men en af de vigtigste skyldes, at man betaler for brandet. Læs videre her for at få råd til at købe billigere Brother blækpatroner.

Du betaler for brandet på din blækpatron!

Hvis man laver en hurtig søgning på Brother blækpatroner, vil man først og fremmest blive mødt af et væld af sider fra både Danmark og udland, der ønsker at sælge dig netop deres Brother blækpatron. Derfor er det vigtigst ikke blot at købe det første og bedste sted man lander, da der kan være enormt stor forskel på prisen som det koster, at købe blækpatroner.
En af de vigtigste årsager til dette skyldes, at de originale Brother blækpatroner omfatter brandet ’Brother’, og producenterne ved netop, at dette har en værdi i forbrugernes bevidsthed, hvorfor de kan tillade sig at lægge en vis procentsats oven i produktet. Dette er ikke unikt for branchen med blækpatroner og ses i og for sig i enhver virksomhed, der laver markedsføring. Hvis man f.eks. ønsker at købe en sort Brother 22XL blækpatron, kan man sagtens støde på priser helt op til 179 kr, hvorimod den samme blækpatron på f.eks. kompat.dk kun koster 73 kr. Dette skyldes, at sidstnævnte Brother blækpatron er kompatibel, og det er tydeligt at se, at der er tale om en kæmpe besparelse, hvis man er villig til at købe en pakke, hvor der ikke står Brother på ved modtagelse. Når først den sidder i printeren er al emballage væk, og man vil ikke længere kunne se brandnavnet, så det er en høj pris at betale for et navn.

Er der forskel på en kompatibel Brother blækpatron?

Der er faktisk ikke den store forskel på en kompatibel Brother blækpatron og en original af samme mærke. Blækkvaliteten vil typisk være den samme, hvis man vælger at handle hos i hvert fald danske webshops eller butikker og der er heller ikke nogen forskel i, hvor længe en kompatibel blækpatron kan holde inden den tørrer ud, hvilket man kan komme ud for, hvis man ikke bruger sin printer gennem en længere periode.

Her opnås endnu en forskel ved at købe kompatible Brother blækpatroner, da man faktisk ved at købe en kompatibel kan købe 2 stk. for samme pris, og hvis det skulle ske, at man i en periode ikke bruger printeren så meget, hvorefter printerpatronen tørrer ud, vil katastrofen ikke være særlig stor, da man ved at købe 2 på samme bare har en ekstra liggende i skuffen klar til brug. På denne måde kan man for det samme beløb have frist blæk i sin printer gennem en meget længere periode, end hvad man måske ville have med en original Brother blækpatron.

Hvis du har fået mod på at afprøve kompatible Brother blækpatroner og selv teste dem af, kan du finde et kæmpe udvalg hos www.kompat.dk, som i øvrigt er E-handelsmærket og har en Trustpilot score på 9.2, så du er derfor sikret en god kundeservice, hvis du alligevel ikke skulle være tilfreds med dit køb.