Hjælp til nye og mistede autonøgler og bilnøgler i København

Igennem Københavns Låsesmeds afdeling for låsetekniske opgaver til biler kan du få hjælp til næsten alle låseopgaver til biler. Afdelingen, der servicerer hele København, kan hjælpe med nye autonøgler, nye bilnøgler eller hjælpe, hvis du har mistet din bilnøgle. Desuden kan du få foretaget totaltjek af dine låse og få foretaget omkodninger mm.

Altid hurtig hjælp til nye og mistede bilnøgler

Har man låst sig ude af sin bil foran arbejdet eller foran sin bopæl, kan man forvente hurtig hjælp af låsesmeden, der normalt rykker ud inden for 30 minutter. Den hurtige hjælp kan fås på alle tider af døgnet året rundt, og autolåsesmeden kan lave nye bilnøgler og autonøgler i København i næsten alle modeller og til næsten alle typer af bilmærker.

Man kan se de forskellige biler som man kan få lavet en ny bilnøgle inde på hjemmesiden, og har man nogle spørgsmål, er man altid velkommen til at ringe eller sende en mail. Der kan man få info omkring, hvordan man skal forholde sig, hvis man har mistet sin bilnøgle, samt finde info omkring forskellige autonøgler og bilnøgler i København.

Udviklingen inden for bilnøgler går hurtigt, og man ser i dag flere bilnøgler og autonøgler, der minder om kreditkort. Disse kan autolåsesmeden også lave.

Gennem låsene med din låsesmed

Når man har mistet sin bilnøgle, er det vigtigt, at man får klarlagt, om man mistænker tyveri. Denne snak kan altid tage sammen med sin låsesmed, og hvis man vælger at få omkodet sine låse, kan man være sikker på, at låsesmeden benytter det nyeste og sikreste udstyr, der er til rådighed. Gennem løbende efteruddannelser som kurser i de nyeste teknikker inden for branchen, sikrer autolåsesmeden, at kunderne altid får den bedste service.

Få nye autonøgler inden for 24 timer i København

Har man mistet sin bilnøgle, kan man få lavet en ny bilnøgle på stedet, eller man kan aflevere en på værkstedet og få lavet en til næste dag. Normalt kan man få lavet nye bilnøgler og autonøgler i København inden for 24 timer på alle dage. Har man travlt og skal bruge en bilnøgle på kort tid, kan man altid ringe og høre om ekspeditionstiden hos låsesmeden.

Låsesmeden anbefaler dog, at man altid har to bilnøgler, så man ikke en dag skulle risikere at have mistet begge bilnøgler. Dette skyldes, at det er langt lettere at få lavet en kopi, end at skulle helt til producenten efter nye bilnøgler.