German Pellets er din løsning til en lavere varmeregning

fire stove

Det kan være svært at finde rundt i udvalget af brændsel. Specielt, hvis man er ny på området, og derfor ikke er bekendt med, hvad man skal være opmærksom på for at opnå den bedste brændselsoplevelse. Er du så uheldig at have et oliefyr installeret i ejendommen, så er det vigtigt at finde ud af, hvad fyret skal afløses af, da oliefyr så småt er ved at uddøende fyringsmetode i Danmark. Skal du have en brændeovn til træ, varmepumpe eller fjernvarme? Hos Absolut Træpiller er de ikke i tvivl – træpiller er det absolut bedste alternativ til brændsel.

Oplev en mere ren brænding og mange andre fordele med træpiller

Selvom du nu har besluttet dig for at oliefyret skal skiftes ud til et træpillefyr, så er missionen desværre ikke slut endnu – hvilke træpiller, skal du bruge? Er de dyreste de bedste? Skal de være produceret af rent træ? Hvilke producenter er de bedste? Ja, der følger mange overvejelser med, når det rette brændsel skal findes.

Heldigvis er der hjælp at hente. Hos Absolut Træpiller er de eksperter inden for træpiller. Med adskillige år i branchen og grænseegnens største lager af træpiller er det altid muligt at finde den rette træpilleproducent til den bedste pris.

Træpiller – Din naturlige brændsel

Går du op i miljøforbedringer, så er træpiller det rette valg for dig. Træpiller er nemlig naturlig brændsel med meget lav askeudvikling. Det vil sige, at mængden af CO2 og andre unødvendige giftgasser mindsket drastisk ved fyring med træpiller. Udover, at det er bedre for miljøet, så medvirker det også til et bedre indeklima i din bolig. Den lave askeudvikling er et resultat af træpillernes rene fremstilling af træ, hvorfor det brænder bedre og længere. Det giver en bedre brændekomfort, som bidrager til en mindre varmeregning.

Få den bedste kvalitet med German Pellets

Trods et stort udvalg af træpilleproducenter, anbefaler Absolut Træpiller German Pellets som det absolut bedste. German Pellets fremstilles i Tyskland, hvor de er underlagt strenge krav med hensyn til proces og kvalitet. Alle træpiller kontrolleres fra start til slut, så du er garanteret den bedste kvalitet.

Selvom German Pellets befinder sig i en anden prisklasse, end mange andre træpiller, så kan anvendelsen af German Pellets betragtes som en investering, eftersom kvalitetssikre træpiller skaber en stabil, god og forudsigelig varmekilde, som i sidste ende gavner varmeregningen.