Få lavet dine tandimplantater i København

Tandimplantater KøbenhavnEr du en af de utallige danskere, der har været uheldig at blive født med dårlige eller svage tænder? Du er absolut ikke den eneste, der har det sådan. Rigtig mange i København har faktisk så dårlige tænder, at de bliver nødt til at få indopereret tandimplantater. Tandimplantater er ”imiterede tænder”, kan man sige, og dem der bruges i København består af metal, der fastgøres i kæbebenet, hvor de naturlige tænder mangler. Alt efter hvor mange tænder der mangler, kan man oven på implantatet anbringe en krone, en bro eller proteser.

Tandimplantaterne i København består af

De tandimplantater, som tandlægerne i København benytter sig af, har samme form som en skrue og er fremstillet af grundstoffet titanium. Man bruger titanium til at frem stille tandimplantater, da den form for metal har den egenskab, at det kan indgå en fysisk-kemisk forbindelse med menneskets levende knoglevæv, hvilket gør, at det vokser sammen med knoglen og låses fast på den måde. Hele denne proces kalder man inden for tandlægefaget for osseointegration.

Mange i København har brug for tandimplantater

Som sagt er det ikke et fåtal, der har brug for at få indopereret tandimplantater, og også i København har tandlægerne travlt med denne type operationer. Men hvorfor ender man helt konkret med, at have brug for at få indopereret tandimplantater i København?

Det kan være nødvendigt at få indopereret tandimplantater i København, hvis man for eksempel mister en eller flere af sine tænder. Man kan sagtens leve uden disse tandimplantater, men de fleste i København tilvælger det dog, da munden og smilet har stor betydning for ens selvfølelse og selvtillid. Mange i København ønsker altså at få erstattet sine manglende naturlige tænder med kunstige tænder, i form af tandimplantater. Fordelen ved at vælge at få indopereret tandimplantater i stedet for, for eksempel at få en broerstatning er, at tandimplantater ikke involverer andre tænder, hvilket broerstatninger for eksempel gør, da de resterende tænder skal beslibes, så de passer til.

Flest ældre i København har brug for tandimplantater

Oftest er det ældre mennesker, der har bro for at få indopereret tandimplantater, da deres naturlige tænder enten er blevet for slidte, dårlige eller er faldet ud. Mange ældre mennesker i København, der har haft proteser – også kendt som gebis – i mange år oplever, at det bliver sværere og sværere at styre dem, da deres gummer skrumper. Da det er et naturligt ønske, at have tænder, der sidder fast i munden, er tandimplantater måske den bedste løsning, da man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt de sidder fast eller ej. Tandimplantater sidder helt fast på grund af deres forbindelse med kæbebenet, fuldstændig lige som soklen på et hus eller fundamentet til en stor bro. Det sidder fast i fundamentet.