En kontorstol er ikke bare en kontorstol

kontorstol

En kontorstol er ikke bare en kontorstol. Vil du sidde godt bag skrivebordet og minimere risikoen for tilbagevendende rygsmerter, så gælder det om at vælge en ergonomisk korrekt kontorstol og i øvrigt få afklaret, hvilke behov kontorstolen skal leve op til.

Mange begår den fejl, at de køber den første og bedste kontorstol, de kan finde, fordi de enten ikke gider at bruge tid på at sætte sig ind i kontorstolens mange forskellige funktioner, eller fordi de simpelthen ikke ved, at der kan være stor forskel på siddekomfort og funktionalitet blandt de forskellige kontorstole på markedet. Andre vælger udelukkende kontorstol ud fra designet, altså hvorvidt kontorstolen vil passe til vedkommendes personlige smag, og om den vil passe sammen med kontorets øvrige møblement.

Funktionalitet, komfort og design i én kontorstol
For den kræsne køber kan det være rigtigt svært at finde den perfekte kontorstol, fordi der er så mange kriterier, der skal imødekommes, men ville det ikke være perfekt, hvis man kunne finde en stol, der levede op til selv den kræsne købers krav til både funktionalitet, komfort og design? Det kan man faktisk!

Dansk Kontorstole Forsynlig forhandler et stort udvalg af kontorstole, både til private og erhverv, og her finder du udelukkende kontorstole af høj kvalitet, hvor både komfort, ergonomi, funktionalitet og design går på i en højere enhed.
Her kan du vælge imellem kontorstole med enten høj eller lav ryg, med eller uden armlæn og hjul, og er du chef, skal du selvfølgelig have en ægte chefstol.

Du kan se hele deres sortiment online på deres hjemmeside, men du kan også vælge at tage et smut forbi deres showroom i Rødovre, hvis du gerne vil prøve stolene, inden du træffer din endelige beslutning.

Har du ikke mulighed for at tage til Rødovre for at prøve stolen, så tilbyder Dansk Kontorstole Forsyning 8 dages tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at du har 8 dage, fra du modtager din kontorstol, til at prøve den af. Er du ikke tilfreds, så har du mulighed for at returnere den og enten få dine penge tilbage eller vælge en ny kontorstol, du gerne vil prøve.

Nogle af de mange fordele ved at handle hos Dansk Kontorstole Forsyning er, at du både får hurtig levering på 1-2 hverdage, gratis levering, tilfredshedsgaranti og ikke mindst kvalitet for alle pengene. Er du på udkig efter en kontorstol af høj kvalitet, hvor design, komfort og funktionalitet forenes og går op i en højere enhed, så er det her, du skal kigge. Her er der kort sagt tale om kontorstole i luksusklassen til en overkommelig pris.