Boserup Ejendomme – kompetent og med klare visioner

boserup ejendomme

Michael Boserup fulgte tilbage i 1996 det klassiske råd, at man skal forfølge sin drøm, og startede endelig det ejendoms firma, han så længe havde drømt om. Boserup Ejendomme, kom firmaet til at hedde. Michael Boserup var stolt af sit navn og vidste, at han til hver en tid ville kunne stå inden for alt, hans virksomhed kastede sig ud i. Netop derfor var hen heller ikke bleg for at bruge sit eget navn i firmanavnet Boserup Ejendomme.

Da Michael Boserup startede Boserup Ejendomme tilbage i 90’erne, fokuserede firmaet særligt på administration af fast ejendom. Som årene er gået ser det nu en smule anderledes ud for Boserup Ejendomme, der i dag har ca. 15 mand bag roret, udover Michael Boserup selv. Udover at administrere ejendomme, har Boserup Ejendomme i dag også speciale inden for næsten alle aspekter af udlejning af fast ejendom.

Boserup Ejendomme og deres visioner

Udover at Boserup Ejendomme er vokset fra én til 15 mand, er antallet af ejendomme, de administrerer heller ikke så småt længere. Faktisk dækker Boserup Ejendomme i dag over et betydeligt antal ejendomme, og driver derudover også selv en stor portefølje af ejendomme. Der er og bliver fart over feltet og klare visioner, når det kommer til manden bag det hele, Michael Boserup. Boserup Ejendomme arbejder derfor også i dag med en lang række udviklingsprojekter, er blandt andet dækker over nymoderne og tidssvarende boliger, erhvervslokaler og erhvervsejendomme til udlejning.

Også klare visioner for staben bag Boserup Ejendomme

Det er ikke kun nye projekter inden for ejendom, som Michael Boserup kaster sig over, han går også meget op i, at serviceniveauet hos Boserup Ejendomme er lige højt hver gang. Det sikrer han ved at uddanne og træne hver enkelt ny medarbejder i hans egne arbejdsgange og systemer, så der ikke er forskel på den service man møder hos én ansat og hos en anden ansat.

Det har på denne måde lykkedes Michael Boserup at skabe en virksomhed, der gang på gang leverer professionelle og højt faglige løsninger, uanset hvad samarbejdet omhandler.